Article 2 Interpretation
In this Order—
-
“the scheme” means the Orkney Tourist Board Scheme 1995;
-
“the Board” means the Orkney Tourist Board;
-
“existing Board” means any area tourist organisation which is to be wound up and dissolved in accordance with paragraph 11(2) of the scheme; and
-
“local government area” shall be construed in accordance with section 1(2) of the Local Government etc. (Scotland) Act 1994.