# The Overhead Lines (Exemption) Regulations 1990, Regulation 2: Interpretation


In these Regulations–
“the Act” means the Electricity Act 1989;
“an existing line” means an electric line which–
(a) has been installed or is kept installed above ground in accordance with a consent granted under section 37(1) of the Act; or
(b) has been installed above ground and is an electric line to which section 37(1) of the Act does not apply either by virtue of paragraph 5(4) or (5) of Schedule 17 to the Act or by virtue of any provision of these Regulations.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1990/2035/regulation/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/overhead-lines-exemption-regulations-1990/regulation-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

