# The Overhead Lines (Exemption) (Scotland) Regulations 2013, Regulation 2: Interpretation


In these Regulations—
“the Act” means the Electricity Act 1989; and
“existing line” means an electric line which—
(a) has been installed or is kept installed above ground in accordance with a consent granted under section 37(1) of the Act; or
(b) has been installed above ground and is an electric line to which section 37(1) of the Act does not apply either by virtue of—
(i) paragraph 5(4) or (5) of Schedule 17 to the Act; or
(ii) these Regulations.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ssi/2013/264/regulation/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/overhead-lines-exemption-scotland-regulations-2013/regulation-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

