# Parochial Fees Order 1990, Article 2


In this Order, unless the context otherwise requires—
“burial” includes burial in a vault and the interment or deposit of cremated remains;
“chancellor” means the judge of the consistory or commissary court of the bishop or archbishop of the diocese;
“incumbent” means the incumbent of any benefice as defined by the Interpretation Measure 1925;
“churchyard” includes the curtilage of a church and a burial ground of a church whether or not immediately adjoining such church;
“cemetery” means a burial ground maintained by a Burial Authority;
“monument” includes headstones, crosses, kerbs, borders, vases, chains, railings, tablets, flatstones, tombstones or monuments or tombs of any other kind.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1990/1441/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/parochial-fees-order-1990/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

