# The Parochial Fees Order 1995, Article 3


In the Schedule to this Order, unless the context otherwise requires—
“burial” includes deposit in a vault and the interment or deposit of cremated remains;
“Chancellor” means the judge of the consistory or commissary court of the bishop or archbishop of the diocese;
“incumbent” means the incumbent of any benefice as defined by the Interpretation Measure 1925;
“churchyard” includes the curtilage of a church and a burial ground of a church whether or not immediately adjoining such church;
“cemetery” means a burial ground maintained by a burial authority;
“monument” includes a headstone, cross, kerb, border, vase, chain, railing, tablet, flatstone, tombstone or a monument or tomb of any other kind.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1995/1960/article/3 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/parochial-fees-order-1995/article-3
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

