# The Parsonages Measure Rules 2000, Article 13: Interpretation


In these Rules:
“the Board” means the Board appointed or designated under section 1 of the Repair of Benefice Buildings Measure 1972 for the purposes of that Measure;
“the Commissioners” means the Church Commissioners for England;
“the Measure” means the Parsonages Measure 1938, as amended;
“Parochial Church Council” means the Parochial Church Council of any parish within a benefice affected by a proposal under the Measure;
“registered patron” has the meaning given to it by section 39(1) of the Patronage (Benefices) Measure 1986; and
the headings are for ease of reference only and are not part of the Rules themselves.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2000/3171/article/13 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/parsonages-measure-rules-2000/article-13
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

