# The Perthshire Tourist Board Scheme Order 1995, Article 2: Interpretation


In this Order—
“the scheme” means the Perthshire Tourist Board Scheme 1995;
“the Board” means the Perthshire Tourist Board;
“existing Board” means any area tourist organisation which is to be wound up and dissolved in accordance with paragraph 11(2) of the scheme; and
“local government area” shall be construed in accordance with section 1(2) of the Local Government etc. (Scotland) Act 1994.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1995/1889/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/perthshire-tourist-board-scheme-order-1995/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

