# The Police Pensions Regulations 2006, Regulation 88: Interpretation


In regulations 89 to 94—
“relevant service in the reserve forces” means service in pursuance of a training obligation under sections 38, 40 and 41 of the Reserve Forces Act 1980 or Part III of the Reserve Forces Act 1996 or by virtue of a call out for permanent service or a recall under the Reserve Forces Act 1980 or Part VII of the Reserve Forces Act 1996;
“the reserve forces” means those forces specified in section 1(2) of the Reserve Forces Act 1996;
“serviceman” means a person who immediately before undertaking a period of relevant service in the reserve forces was a regular police officer.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2006/3415/regulation/88 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/police-pensions-regulations-2006/regulation-88
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

