# The Powys (Communities) Order 2008, Article 2: Interpretation


In this Order—
“existing” (“presennol”), in relation to a local government or electoral area, means that area as it exists immediately before the appointed day;
“new” (“newydd”), in relation to a local government or electoral area, means that area as established by this Order;
“the Regulations” (“y Rheoliadau”) means the Local Government Area Changes Regulations 1976;
any reference to a map means one of the 14 maps marked “Maps of the Powys (Communities) Order 2008”, duly labelled “A” to “N” for reference and deposited in accordance with regulation 5 of the Regulations;
any reference to an electoral division is a reference to an electoral division of the county of Powys; and
where a boundary is shown on a map as running along a road, railway line, footway, watercourse or similar geographical feature, it is to be treated as running along the centre line of the feature.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/wsi/2008/584/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/powys-communities-order-2008/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

