# The Pyrotechnic Articles (Safety) Regulations 2015, Paragraph 5: Interpretation

Extent: E+W+S

(1) The training referred to in paragraphs 1(1)(a), 2(1)(a) and 3(1)(a) must include training in—
(a) the nature and correct use of the articles which are to be made available; and
(b) the risks associated with the transport, storage and use of such articles.
(2) The training referred to in paragraphs 1(1)(a), 2(1)(a) and 3(1)(a) includes such training recognised in the relevant business, profession or industry of any member State.
(3) The use of articles referred to in paragraphs 1(1)(b), 2(1)(b) and 3(1)(b) includes the use anywhere in the world.
(4) The “liability insurance” referred to in paragraphs 1(1)(c), 2(1)(c), and 3(1)(c) may be in the name of the individual in question or the employer of that person.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2015/1553/schedule/4/paragraph/5 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/pyrotechnic-articles-safety-regulations-2015/schedule-4/paragraph-5
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

