# The Radioactive Substances (Hospitals) Exemption Order 1990, Paragraph 1: Interpretation


Radionuclides within patients as a result of medical diagnosis or treatment shall not be taken into account for the purposes of any of the provisions of this Schedule and radionuclides which are decay products of others present in the premises shall not be taken into account for the purposes of paragraph 2 below.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1990/2512/schedule/1/paragraph/1 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/radioactive-substances-hospitals-exemption-order-1990/schedule-1/paragraph-1
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

