# The Railways Act 1993 (Consequential Modifications) (No. 5) Order 1996, Paragraph 9


In article 2(1) (Interpretation) of the Railway Bridges (Load-bearing Standards) (England and Wales) Order 1972, for the word “and” at the end of sub-paragraph (a) in the definition of “railway bridge”, there shall be substituted—
“(vi) a railway comprised in a transferred network or a new network of a network owner,
(vii) any other installation or land used by a network owner in connection with a railway comprised in a transferred network or a new network of that network owner, and.”

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1996/420/schedule/paragraph/9 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/railways-act-1993-consequential-modifications-no-5-order-1996/schedule/paragraph-9
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

