# Registered Designs Act 1949, Paragraph 19: Interpretation


In this Schedule—
“the Community Design Regulation” has the meaning given by paragraph 1(7);
“the Continuing Community Design Regulation” has the meaning given by paragraph 16(4);
“existing registered Community design” has the meaning given by paragraph 1(1);
“expired Community design” has the meaning given by paragraph 15(1);
“RCD register” has the meaning given by paragraph 1(7);
“re-registered design” has the meaning given by paragraph 1(2).

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukpga/Geo6/12-13-14/88/schedule/1A/paragraph/19 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/registered-designs-act-1949/schedule-1A/paragraph-19
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

