# Registered Designs Act 1949, Paragraph 15: Interpretation


(1) In this Schedule—
“the Community Design Regulation” has the meaning given by paragraph 1(9);
“expired international design” has the meaning given by paragraph 13(1);
“the Geneva Act” has the meaning given by paragraph 1(9);
“the International Bureau” has the meaning given by paragraph 1(9);
“international registration” has the meaning given by paragraph 1(9);
“protected international registered design (EU)” has the meaning given by paragraph 1(1);
“re-registered international design” has the meaning given by paragraph 1(4).
(2) For the purposes of paragraphs 1(2)(b) and 11(2)(c), where the international registration to which a design is subject has not been published in its entirety but the design itself has been by virtue of a request made under Article 11(4)(a) of the Geneva Act, the international registration is to be treated as having been published.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukpga/Geo6/12-13-14/88/schedule/1B/paragraph/15 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/registered-designs-act-1949/schedule-1B/paragraph-15
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

