# Rent Act 1974, Section 15: Interpretation.


(1) In this Act—
“commencement date” means the date on which this Act comes into operation;
“dwelling”, in relation to a furnished letting, means a house or part of a house;
“furnished letting” means . . . , a Part VII contract, as defined in section 85(5) of the Rent (Scotland) Act 1971;
“protected furnished tenancy”, “regulated furnished tenancy” and “statutory furnished tenancy” shall be construed in accordance with section 1(2) above;
“the Rent Act” means, . . . , the Rent (Scotland) Act 1971;
“the relevant Part of the Rent Act” means . . . , Part VII of the Rent (Scotland) Act 1971; and
“services” has the same meaning as in the relevant Part of the Rent Act.
(2) Without prejudice to subsection (1) above, . . . , section 133(1) of the Rent (Scotland) Act 1971 (interpretation) shall apply for the purposes of this Act other than sections 11 and 12 above as it applies for the purposes of that Act.
(3) Except in so far as the context otherwise requires, any reference in this Act to any other enactment shall be taken as referring to that enactment as amended by or under any other enactment, including this Act.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukpga/1974/51/section/15 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/rent-act-1974/section-15
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

