# Reserve Forces Act 1996, Section 49: Interpretation of Part V.


In this Part—
“authorised officer” means an officer authorised by or in accordance with directions of the Defence Council for the purposes of this Part;
“call-out notice” means a notice under section 43;
“employee agreement” has the meaning given in section 38;
“ordinary member” means a member of a reserve force who—
(i)is not a special member of that force; and
(ii)is not a member of that force for the purpose only of becoming a special member.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukpga/1996/14/section/49 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/reserve-forces-act-1996/section-49
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

