# Reserve Forces Act 1996, Section 64: Interpretation of Part VI.

Extent: E+W+S+N.I.

(1) In this Part—
“authorised officer” means an officer authorised by or in accordance with directions of the Defence Council for the purposes of this Part;
“call-out notice” means a notice under section 58;
“call-out order” means an order under section 52, 54 or 56; and
“service under a call-out order”, and “service” mean permanent service on being called out under this Part on the authority of a call-out order.
(2) The powers under sections 52, 54 and 56 to make a call-out order are each to be interpreted as including power to do so in circumstances in which an order could also be made under another of those sections.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukpga/1996/14/section/64 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/reserve-forces-act-1996/section-64
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

