# The School Teachers’ Incentive Payments (England) Order 2008, Article 2: Interpretation


In this Order—
“accredited module” means a module on the relevant course which meets specific academic standards laid down by the provider of the course;
“authority” means a local education authority in England;
“relevant course” means one of the following courses—
(a) “the Mathematics Development Programme for Teachers” provided by Liverpool Hope University, the University of Brighton or the University of Wolverhampton;
(b) “the Science Additional Specialism Programme (Chemistry)” or “the Science Additional Specialism Programme (Physics)” provided by Edge Hill University in conjunction with the University of Cumbria, Keele University in conjunction with the West Midlands Science Learning Centre, or the University of Brighton;
“relevant post” means a permanent post or a post for a fixed term of at least one term in a school maintained by an authority in which the post holder is required to teach the subject which is the subject of the relevant course completed by that person.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2008/2099/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/school-teachers-incentive-payments-england-order-2008/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

