# The School Teachers’ Incentive Payments (England) Order 2009, Article 2: Interpretation

Extent: E+W

In this Order—
“accredited module” means a module forming part of a relevant course which meets specific academic standards laid down by the provider of the course;
“authority” means a local education authority in England;
“credit” means a credit awarded in respect of an accredited module by the provider of the relevant course;
“relevant course” means “the Mathematics Development Programme for Teachers”, “the Science Additional Specialism Programme (Chemistry)” or “the Science Additional Specialism Programme (Physics)” funded by the Secretary of State;
“relevant post” means a permanent post or a post for a fixed term of at least one term in a school maintained by an authority in which the post holder is required to teach the subject which is the subject of the relevant course completed by that person.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2009/1974/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/school-teachers-incentive-payments-england-order-2009/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

