# The Scottish Adjacent Waters Boundaries Order 1999, Article 2: Interpretation


In this Order–
“co-ordinate” means a co-ordinate on the Ordnance Survey of Great Britain 1936 Datum;
“line”, in relation to any list of co-ordinates in this Order, means a loxodromic line.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1999/1126/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/scottish-adjacent-waters-boundaries-order-1999/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

