# The Scottish Dental Practice Board Regulations 1997, Regulation 2: Interpretation


In these Regulations–
“the Act” means the National Health Service (Scotland) Act 1978;
“associateship agreement” has the same meaning as in the National Health Service (General Dental Services) (Scotland) Regulations 1996;
“the Board” means the Scottish Dental Practice Board;
“Common Services Agency” means the Agency constituted under section 10 of the Act;
“dentist” means a registered dental practitioner;
“dental officer” has the same meaning as in the National Health Service (General Dental Services) (Scotland) Regulations 1996;
“estimate” has the same meaning as in the National Health Service (General Dental Services) (Scotland) Regulations 1996;
“member” means a member of the Board including its chairman.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1997/174/regulation/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/scottish-dental-practice-board-regulations-1997/regulation-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

