# Scottish Schools (Parental Involvement) Act 2006, Section 20: Interpretation


(1) Unless the context otherwise requires, expressions used in this Act and in the Education (Scotland) Act 1980 (c. 44) have the same meaning in this Act as is given to them by section 135 of that Act except that “pupil” includes a child who is under school age only if that child is in attendance at a primary school (whether or not in a nursery class in such a school).
(2) In this Act, “equal opportunities” and “equal opportunity requirements” have the same meanings as in Section L2 of Part II of Schedule 5 to the Scotland Act 1998 (c. 46).

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/asp/2006/8/section/20 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/scottish-schools-parental-involvement-act-2006/section-20
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

