# The South Arran Marine Conservation Order 2015, Article 2: Interpretation


In this Order—
“boundary line” means a boundary delineated by a line as described in Schedule 1, 2 or 3;
“co-ordinate” means a co-ordinate of latitude and longitude according to the World Geodetic System 1984;
“the protected area” means the area described in article 3; and
“South Arran MPA” means the area designated as a nature conservation marine protected area by, and described in article 3 of, the South Arran Nature Conservation Marine Protected Area Order 2014.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ssi/2015/437/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/south-arran-marine-conservation-order-2015/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

