# The Supreme Court Fees Order 1999, Article 2: Interpretation


In this Order, unless the context otherwise requires–
(a) a fee referred to by number means the fee so numbered in Schedule 1 to this Order;
(b) “the CPR” means the Civil Procedure Rules 1998; and
(c) expressions also used in the CPR have the same meaning as in those Rules.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1999/687/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/supreme-court-fees-order-1999/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

