# Teaching and Higher Education Act 1998, Section 28: Interpretation of Chapter I.

Extent: E+W

(1) In this Chapter—
...
“further education course” and “higher education course” have the meaning given by regulations under section 22;
...
(2) Regulations under section 22 may provide for courses provided wholly or partly outside the United Kingdom to be further education courses or (as the case may be) higher education courses for the purposes of this Chapter.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukpga/1998/30/section/28 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/teaching-and-higher-education-act-1998/section-28
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

