# Theatres Trust Act 1976, Section 5: Interpretation.


In this Act—
“the appointed day” means such day as the Secretary of State may by order appoint;
“play” has the same meaning as in the Theatres Act 1968;
“theatre” means any building or part of a building constructed wholly or mainly for the public performance of plays;
“the Trust” means the Theatres Trust constituted by this Act;
“the trustees” means the trustees appointed under the provisions of the Schedule to this Act;
“the trust property” means the stocks, shares and other securities, sums of money and other property for the time being held by the trustees for the purposes of the Trust.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukpga/1976/27/section/5 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/theatres-trust-act-1976/section-5
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

