# Torquay Market Act 1991, Section 2: Interpretation


In this Act, unless otherwise expressly provided or the context otherwise requires—
“the appointed day” means such day as the statutory company may appoint for the purposes of section 3 (1) of this Act;
“the Company” means Torquay Market Company Limited;
“the market building” means the Torquay Market Building and any adjoining land held by the statutory company for the purpose of the undertaking;
“the statutory company” means the Torquay Market Company;
“the undertaking” means the undertaking of the statutory company.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukla/1991/21/section/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/torquay-market-act-1991/section-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

