# The Toys (Safety) Regulations 2011, Regulation 57: Amendment to the General Product Safety Regulations 2005


The General Product Safety Regulations 2005 are amended as follows—
(a) In regulation 2 (Interpretation) insert the following at the end of the definition of “Community law” –
“and does not include Regulation (EC) No 765/2008 of the European Parliament and the Council setting out the requirements for accreditation and market surveillance relating to the marketing of products and repealing Regulation (EEC) No 339/93 .”.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2011/1881/regulation/57 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/toys-safety-regulations-2011/regulation-57
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

