# The Training for Work (Miscellaneous Provisions) Order 1995, Article 2: Interpretation


In this Order, unless the context otherwise requires—
“employer" in relation to a Training for Work Participant means a person for whom and under whose supervision and control he works in connection with his participation in Training for Work;
“facilities" means facilities provided in pursuance of Training for Work;
“training allowance" means a payment made, directly or indirectly, by the Secretary of State to a Training for Work Participant in connection with his use of facilities;
and a person is, or, as the case may be, was at any material time, a “Training for Work Participant" if he is, or, as the case may be, was at that time, using facilities.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1995/1780/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/training-for-work-miscellaneous-provisions-order-1995/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

