# The Transport Levying Bodies (Amendment) Regulations 2012, Regulation 3: Interpretation


In regulation 2 for the definition of “council concerned” there is substituted—
““council concerned”—
(a) in relation to an integrated transport authority established under section 28(1) of the Local Government Act 1985, means a constituent council of that authority pursuant to section 28(4) of that Act;
(b) in relation to an integrated transport authority established under section 78 of the Local Transport Act 2008, means a constituent council of that authority pursuant to section 79(3) of that Act;
(c) in relation to the Greater Manchester Combined Authority, means a constituent council of that authority pursuant to article 2 of the Greater Manchester Combined Authority Order 2011; and
(d) in relation to any other levying body, means a council as respects which the levying body would, apart from section 117 of the 1988 Act, have had a relevant precepting power.”

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2012/213/regulation/3 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/transport-levying-bodies-amendment-regulations-2012/regulation-3
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

