Article 16 Interpretation of Part IV, Schedule 6 and the Naval Order
(1)
Unless the context otherwise requires, in this Part of this Scheme and in Schedule 6—
(a)
any reference to a member of the Merchant Navy or a mariner shall be treated as including a reference to a member of the sea fishing service, a member of the pilotage service, a member of the light vessel service and a salvage worker; and
(b)
any reference to service as a mariner in a British ship shall be treated as including a reference to service as a member of the pilotage service, service as a member of the light vessel service and service as a salvage worker.
(2)
The Naval Order as applied by this Scheme shall be construed as one with this Scheme.