# The Wireless Telegraphy Act 2006 (Directions to OFCOM) Order 2012, Article 2: Interpretation


In this Order—
“ancillary service” has the meaning given in section 24(2) of the Broadcasting Act 1996;
“broadcasting channel” means one of the frequency bands listed in column 2 of Table 1 in the Schedule and which is commonly known and referred to by the broadcasting channel number which is listed opposite that frequency band in column 1 of that Table;
“local digital television programme service” has the meaning given in article 3 of the Local Digital Television Programme Services Order 2012;
“MHz” means megahertz;
“multiplex licence” means a multiplex licence awarded by OFCOM for a local multiplex service pursuant to section 8 of the Broadcasting Act 1996 as it has effect as modified by Article 4 of, and the Schedule to, the Local Digital Television Programme Services Order 2012;
“multiplex licensee” means the holder of a multiplex licence;
“standard definition television service” means a digital television programme service, as defined in section 362(1) of the Communications Act 2003, which is broadcast in a format designed to display the images comprising a television programme by employing 576 active lines of pixels per frame.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2012/293/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/wireless-telegraphy-act-2006-directions-to-ofcom-order-2012/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

