# The Wireless Telegraphy (Recognised Spectrum Access Charges) Regulations 2007, Regulation 2: Interpretation


In these Regulations—
(a) “A” means the relevant restricted area specified in square kilometres;
(b) “authorised user” means a person whose use of a wireless telegraphy station or wireless telegraphy apparatus is in accordance with, or provision made under, the Act;
(c) “GHz” means gigahertz;
(d) “MHz” means megahertz;
(e) “N” means, in respect of a frequency band specified in Part 1 or Part 2 of the Schedule, the difference between the highest and lowest frequencies expressed in megahertz, specified for that band; and
(f) “relevant restricted area” means the area within a circle whose centre and radius are specified in the grant of recognised spectrum access.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2007/392/regulation/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/wireless-telegraphy-recognised-spectrum-access-charges-regulations-2007/regulation-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

