Section 6 Interpretation.
Scotland
For the purposes of this Act the expression “the court” shall mean any sheriff having jurisdiction or any Lord Ordinary of the Court of Session F1: except that where—
(a)
any arbiter appointed is; or
(b)
in terms of the agreement to refer to arbitration an arbiter or oversman to be appointed must be,
a Senator of the College of Justice, “the court” shall mean the Inner House of the Court of Session.
Annotations
Textual amendments
Notes on the whole Act
Textual amendments
- F1
Act repealed (7.6.2010) by Arbitration (Scotland) Act 2010 (asp 1), ss. 29, 35(2), Sch. 2 (with ss. 30, 34, 36); S.S.I. 2010/195, art. 2(1) (with art. 3)