Paragraph 16 Interpretation of this PartI1
United Kingdom
In this Part—
“AFRS 2010 redundancy reckonable service” in relation to a person means service that would have counted as redundancy reckonable service under the AFRS 2010 had the person been eligible for a payment under that scheme, and
“total service”, in relation to a person, means the sum of their redundancy qualifying service and their AFRS 2010 redundancy reckonable service.
For the purposes of this Part, where a remedy member with remediable service under the AFPS 1975 makes a section 6 election under Schedule 4 (remediable service) to the AFPS 1975, their AFRS 2010 redundancy reckonable service does not include any period of remediable service which would otherwise have counted as such redundancy reckonable service.
Annotations
Textual amendments
- F1
Words in Sch. para. 16 renumbered as Sch. para 16(1) (1.10.2023) by The Armed Forces Pensions (Remediable Service) Regulations 2023 (S.I. 2023/998), regs. 1(b), 40(4)(a)
- F2
Sch. para. 16(2) inserted (1.10.2023) by The Armed Forces Pensions (Remediable Service) Regulations 2023 (S.I. 2023/998), regs. 1(b), 40(4)(b)
Commencement
- I1
Sch. para. 16 in force at 1.1.2021, see art. 1(b)