OpenLegislation

Regulation 2 Interpretation

Original text. Later amendments are not shown.

In these Regulations, unless the context otherwise requires–

(a)

“the building standards regulations” means the Building Standards (Scotland) Regula tions 1981 and other words and expressions have the same meaning as in the said Regulations;

(b)

any reference to a Part, regulation, Table or Schedule shall be construed as a reference to a Part or regulation of, or Table or Schedule to, the building standards regulations.