Article 2 Interpretation
In this Order, “through train” means a train, other than a shuttle train as defined in section 1(9) of the Channel Tunnel Act 1987, which for the purposes of sections 11 and 12 of that Act is engaged on an international service, within the meaning of section 13(6) of that Act.