OpenLegislation

Article 2 Interpretation

Original text. Later amendments are not shown.

In this Order —

(a)

“the residential floor area”of a building means the floor area of the following —

(i)

parts of the building constructed or adapted for the use of residential occupants, unless they are occupied for some other purpose;

(ii)

common parts of the building available for the use of residential occupants, whether or not in common with other occupants;

(iii)

parts of the building containing facilities for the provision of services for residential occupants;

(b)

references to a “floor area”mean an area calculated internally to the nearest square metre.