Article 2 Interpretation
In this Order –
-
“county” means the county of Derbyshire;
-
“existing”, in relation to an electoral division or ward, means the electoral division or ward as it exists on the date this Order is made; and
-
references to wards, unless the context otherwise requires, are references to district and borough wards in the countyf1.
Annotations
Footnotes
- f1
-
See the Borough of Amber Valley (Electoral Changes) Order 1999 (S.I. 1999/2690), the District of Bolsover (Electoral Changes) Order 1999 (S.I. 1999/2691), the Borough of Chesterfield (Electoral Changes) Order 1999 (S.I. 1999/2692), the District of Derbyshire Dales (Electoral Changes) Order 1999 (S.I. 1999/2693), the Borough of Erewash (Electoral Changes) Order 1999 (S.I. 1999/2694), the Borough of High Peak (Electoral Changes) Order 1999 (S.I. 1999/2695), the District of North East Derbyshire (Electoral Changes) Order 1999 (S.I. 1999/2696), and the District of South Derbyshire (Electoral Changes) Order 1999 (S.I. 1999/2697).