Section 9 Interpretation of PartC1
Scotland
In this Part of this Act—
F1 “ approved intermediary ” means any person, not being a money adviser, who has been approved by the Scottish Ministers as a person who may give advice to a debtor for the purposes of section 3(1) above;
“money adviser” means any person who has been approved by the Scottish Ministers as a person who may give advice to a debtor for the purposes of section 3(1) above; and
“prescribed” means prescribed by regulations made by the Scottish Ministers.
Annotations
Textual amendments
- F1
Definition of “approved intermediary” in s. 9(1) inserted (8.3.2007) by Bankruptcy and Diligence etc. (Scotland) Act 2007 (asp 3), ss. 212(6), 227(3) (with s. 223); S.S.I. 2007/82, art. 3(b)
- F2
S. 9(2) repealed (30.6.2014 for specified purposes, 1.4.2015 in so far as not already in force) by Bankruptcy and Debt Advice (Scotland) Act 2014 (asp 11), ss. 53(4), 57(2); S.S.I. 2014/172, art. 2, Sch. (with art. 3); S.S.I. 2014/261, art. 3 (with arts. 4-7, 12) (as amended by S.S.I. 2015/54, art. 2)
Modifications
- C1
Pt. 1 modified (30.11.2004) by Debt Arrangement and Attachment (Scotland) Act 2002 (Transfer of Functions to the Accountant in Bankruptcy) Order 2004 (S.S.I. 2004/448), arts. 1, 3
Commencement
- I1
S. 9(1) in force at 24.9.2004 for specified purposes by S.S.I. 2004/416, art. 2(1)(a)
- I2
S. 9(1) in force at 30.11.2004 in so far as not already in force by S.S.I. 2004/416, art. 2(2)
- I3
S. 9(2) in force at 30.11.2004 by S.S.I. 2004/416, art. 2(2)