Article 2 Interpretation
In this Order—
-
“borough ward” means a ward of the borough of Chesterfield;
-
“boundary map” means one of the 5 maps prepared by the Department of the Environment, marked “Maps of the Derbyshire (District Boundaries) Order 1988”, duly numbered for reference, and deposited in accordance with regulation 5 of the Local Government Area Changes Regulations 1976;
-
“county electoral division” means an electoral division of the county of Derbyshire;
-
“district ward” means a ward of the district of North East Derbyshire.