Article 168 Manner of giving notice of charity meetings, etc.
(1)
Without prejudice to section 24 of the Interpretation Act (Northern Ireland) 1954 (c. 33) (service of documents), all notices which are required or authorised by the trusts of a charity to be given to a charity trustee, member or subscriber may be sent by post, and, if sent by post, may be addressed to any address given as his in the list of charity trustees, members or subscribers for the time being in use at the office or principal office of the charity.
(2)
No notice required to be given as aforesaid of any meeting or election need be given to any charity trustee, member or subscriber, if in the list above mentioned he has no address in the United Kingdom.