Regulation 6 Interpretation of this Part
For the purposes of this Part—
-
“child support maintenance” means child support maintenance calculated under Part 1 of Schedule 1 to the 1991 Actf1 as amended by Schedule 4 to the 2008 Act, which has accrued on or after the date on which this regulation comes into force;
-
“person in receipt of child support maintenance” means a person to whom child support maintenance is paid, being a person with care (which has the meaning given in section 3(3) of the 1991 Act) or a child who makes an application under section 7(1) (right of child in Scotland to apply for assessment) of the 1991 Act.
Annotations
Footnotes
- f1
-
Part 1 of Schedule 1 to the 1991 Act was substituted by section 1(3) of, and Schedule 1 to, the 2000 Act and amended by Schedule 4 to the 2008 Act.