OpenLegislation

Article 2 Interpretation

Original text. Later amendments are not shown.

In this Order—

  • “the Act” means the Planning Act 2008;

  • “onshore generating station” means a generating stationf1 which—

    1. (a)

      is situated in England or Wales; and

    2. (b)

      is not situated in waters adjacent to England or Wales up to the seaward limits of the territorial sea.

Annotations

Footnotes

f1

“generating station” has the same meaning as in section 64(1) of the Electricity Act 1989 (c. 29) by virtue of section 235(1) of the Planning Act 2008.