Regulation 2 Interpretation
In these Regulations—
-
“the 1996 Act” means the Education Act 1996;
-
“approved expenditure”—
- (a)
in relation to partnership grant, means expenditure approved by the Secretary of State under regulation 3(2); and
- (b)
in relation to research grant, means expenditure approved by him under regulation 5(2);
- (a)
-
“independent school” means a registered school (as defined in section 465 of the 1996 Act);
-
“LEA” means a local education authority;
-
“maintained school” means—
- (a)
a school maintained by an LEA,
- (b)
a special school not so maintained, or
- (c)
a grant-maintained school.
- (a)
-
“partnership grant” means grant payable under regulation 3;
-
“partnership project” has the meaning specified in regulation 3(1);
-
“project organiser” means any person (including an LEA or the proprietor of an independent school but not the governing body of a maintained school) who the Secretary of State is satisfied is organising or intends to organise a partnership project;
-
“research grant” means grant payable under regulation 5; and
references to a “school” include (except where the context otherwise requires) references to the proprietor thereof and persons acting with the proprietor’s authority.