OpenLegislation

Regulation 3 Amendment of Regulations

Original text. Later amendments are not shown.

In regulation 2 (Interpretation)—

(a)

in the definition of “approved qualification”, omit the words “entry level, level 1 or”;

(b)

before the definition of “GCE AS level” insert—

  • ““first key stage” has the same meaning as in section 82(1)(a) of the 2002 Act;”;

  • ““fourth key stage pupils” means pupils who are in the fourth key stage referred to in section 82(1)(d) of the 2002 Act;”;

(c)

omit the definitions of “level 1”, “level 4” and “level 5”; and

(d)

before “level 2 threshold”, insert—

““level” means any level of the National Curriculum attainment targets as specified in an Order made or having effect as if made by the Secretary of State under section 87(3)(a) of the 2002 Act f1 and “level 4” and “level 5” are construed accordingly;”.

Annotations

Footnotes

f1

Some extant Orders were made under section 356 of the Education Act 1996 (c. 56) which has subsequently been repealed, and these Orders have effect as if they were made under the 2002 Act.