OpenLegislation

Paragraph 2 Interpretation

Changes not yet applied. Later legislation changes this provision in ways not yet written into the text below:

In this Schedule, and Schedule 5, unless the context otherwise requires,–

  • “licence” means a licence to teach granted to a person by the Secretary of State in accordance with Part 2 of this Schedule;

  • “licensed teacher” means a person to whom a licence has been granted.