OpenLegislation

Article 2 Interpretation

Changes not yet applied. Later legislation changes this provision in ways not yet written into the text below:

In this Order, unless the context otherwise requires–

(a)

a fee referred to by number means the fee so numbered in Schedule 1 to this Order;

(b)

a rule or form referred to by number alone means the rule or form so numbered in the Family Proceedings Rules 1991f1; and

(c)

expressions also used in the Family Proceedings Rules 1991 have the same meaning as in those Rules.

Annotations

Footnotes

f1

S.I. 1991/1247 amended by S.I. 1991/2113; S.I. 1992/456 and 2067; S.I. 1993/295; S.I. 1994/808, 2165, 2890; and 3155; S.I. 1996/816 and 1674; S.I. 1997/637, 1056 and 1893.