Article 2 Interpretation
(1)
In this Order—
-
any reference to Hackney or Tower Hamlets is a reference to the London borough of that name;
-
“the map” means one of the 2 maps prepared by the Department of the Environment, marked
-
“Maps of the Hackney and Tower Hamlets (London Borough Boundaries) Order 1993”, duly numbered for reference, and deposited in accordance with regulation 5 of the Local Government Area Changes Regulations 1976; and
-
any reference to a ward is a reference to a ward of the London borough from or to which an area is transferred.