Section 17 Interpretation.
England, Wales and Scotland
In this Act, unless the context otherwise requires—
“county” includes Greater London and “district” includes a London borough, and any reference to the council of a county or district shall be construed accordingly;
“designated district” means any district F1or Welsh county or county borough specified as such a district by an order made under section 1(1) above;
“designated district authority” has the meaning given by section 1(2) above;
“improvement area”, in relation to a designated district authority, has the meaning given by section 4(2) above;
“land” includes land covered with water, any interest in land and any easement, servitude or right in, to or over land;
“special area”, in relation to a designated district authority, has the meaning given by section 8(2) above.
Except so far as the context otherwise requires, any reference in this Act to an enactment shall be construed as a reference to that enactment as amended by or under any other enactment.
Annotations
Textual amendments
- F1
Words in definition of “designated district” in s. 17(1) inserted (1.4.1996) by 1994 c. 19, s. 66(6), Sch. 16 para. 55(5) (with ss. 54(5)(7), 55(5), Sch. 17 paras. 22(1), 23(2)); S.I. 1996/396, art. 4, Sch. 2